O-Coaching

Home/O-Coaching
O-Coaching 2017-03-19T12:04:37-04:00

Iedereen heeft wel eens een moment waarop het niet meer gaat zoals je zou willen en kunnen. En een goed gesprek met vrienden en collega’s helpen je niet meer verder. Waar moet je dan heen?

Key to Grip begeleidt individuen met het weer grip krijgen op de situatie. Dus bel voor een vrijblijvend gesprek (06-42082498).

Wil je effectiever omgaan met de rol binnen het bedrijf waar je werkt? Wil je beter je grenzen bewaken? Wil je leren delegeren? Ben je bang om fouten te maken en blokkeer je daardoor? Durf je geen nee te zeggen? Heb je constant een vervelend gevoel over situaties maar je weet niet hoe je dat moet oplossen? Ben je alsmaar aan het bedenken hoe het moet maar kom je niet tot actie?

Iedereen wil goed kunnen functioneren en genieten van de leuke dingen in werk en in privétijd. En iedereen wil toch bereiken wat hij/zij zich ten doel heeft gesteld.

Key to Grip begeleidt je hierbij.SAM_4446

Manier van werken

Nadat eerste contact is geweest vindt er een gesprek plaats met de opdrachtgever (als opdracht gaat via een organisatie) Aansluitend is er een gesprek met de medewerker. Het moet klikken tussen mij en de medewerker die gecoacht gaat worden. Met opdrachtgever en medewerker worden doelen vastgesteld. Ook worden afspraken gemaakt over evaluatiemomenten tijdens het traject. Als u als privépersoon een afspraak heeft gemaakt worden er ook doelen vastgesteld en een plan om oplossingen te vinden gemaakt.

Mogelijkheden

Het is soms goed om een startpunt te hebben, middels TTISI gedragsanalyse en/of drijfverenanalyse welke gedragsvoorkeuren de medewerker heeft en welke drijfveren voor hem of haar belangrijk zijn. Het betreft hier twee TTISI vragenlijsten die in gemiddeld 20 minuten per vragenlijst leiden tot een zeer uitgebreid rapport.  Voor meer informatie over TTISI kunt u elders op de site terecht.

Key to Grip zet verschillende technieken in altijd in overleg met de gecoachte. Het werken met onbewuste leidt vaak tot goede resultaten. Dus ik maak zowel gebruik van rationele (bijvoorbeeld RET) technieken als van technieken die het onbewuste inzetten (bijvoorbeeld Hypnose en Integral Eyemovement Therapy)

Waar

Coaching kan bij mij op kantoor plaatsvinden. Dit werkt het best omdat je dan in een andere omgeving bent, weg van de dagelijkse gang van zaken. Ook kan er gebruik worden gemaakt van flexibele werkruimtes in de omgeving van de organisatie. Eventueel vinden de gesprekken bij de organisatie plaats.

Voor een vrijblijvend gesprek bel: 06-42082498 of mail: info@keytogrip.nl