O-Teamcoaching

Home/O-Teamcoaching
O-Teamcoaching 2016-08-29T08:57:25-04:00

Werken aan grip op de zaak

Teamcoaching is er op gericht om de teamleden effectiever te leren communiceren en samenwerken. Deelnemers leren tijdens de bijeenkomsten welke invloed hun gedrag en de rollen, die ze- bewust- of onbewust innemen, hebben op andere teamleden en dus ook op de samenwerking. Door teamcoaching wordt de dynamiek in de groep helder. Worden belemmeringen, mogelijkheden, valkuilen, verwachtingen en bedoelingen duidelijk. Er worden handvatten aangereikt om dit inzicht verder uit te bouwen en communicatie en gedrag effectiever in te zetten.

Daarnaast kan teamcoaching ingezet worden bij ontwikkeling van teamvisie, professionalisering, teambuilding en bijvoorbeeld het invoeren van intervisie.

Resultaat

Ik begeleid het team in het proces om zélf doelen te formuleren, zélf de oplossingen te vinden én te implementeren. Er wordt gewerkt met de actuele situaties.

Maatwerk

Teamcoaching is maatwerk. Dit betekent dan ook dat ik per vraag met de opdrachtgever doel zal bespreken en aan de hand daarvan een plan van aanpak zal maken.