Trainingsacteur

Home/Training/Trainingsacteur
Trainingsacteur 2016-08-29T09:02:03-04:00

Door te ervaren leren mensen snel.

Roeland is een ervaren trainingsacteur vooral op het gebied van agressie. Door zijn ervaring op HRM gebied en als Teamleider heeft hij veel ervaring met allerlei soorten gesprekken in diverse situaties. In combinatie met zijn acteurservaring is hij zeer goed in staat om medewerkers te helpen leren.

De trainingsacteur staat in dienst van degene die oefent. En zal helpen om te zorgen dat het een goede ervaring wordt waarin geleerd kan worden. Door in eerste instantie een zo goed mogelijk spel neer te zetten maar vooral ook door de duidelijke feedback na afloop.

Hieronder enkele opmerkingen van mensen die gewerkt hebben met Roeland Grip

“Mijn ergste nachtmerrie, oefenen voor de groep met een acteur. Wat viel dit mee! Een leuke man die je oprecht iets wilde leren. Hij zorgde ervoor dat je jezelf op je gemak voelde en sloot elk rollenspel af met een handdruk. Dit was een fijne manier hierdoor ontstond er ook echt een lijn tussen oefenen en weer stoppen.”

“Les met de acteur. Ik kan zeggen dat dit een groot hoogtepunt voor mij is geweest gedurende deze training. Naast dat Roeland op zichzelf een leuk mens is, vindt ik hem een onwijs goeie acteur. Hij liet alle casussen zo echt lijken. Ik kreeg de mogelijkheid om zelf een casus te bedenken die ik als pedagoog in het werkveld zou kunnen ervaren. Dit maakte dat het oefenen nog relevanter voor mij werd. Roeland zorgde ervoor dat ik mijn leerdoel; duidelijke grenzen aangeven kon oefenen.“