Trainingsacteren

Home/Trainingsacteren
Trainingsacteren 2020-04-20T07:56:32-04:00

Wil je omdat je nu veel alleen werkt toch oefenen met je gespreksvoering, feedback geven via telefoon, verkoopgesprek oefenen, klanten confronteren met moeilijke boodschappen, omgaan met agressief gedrag aan de telefoon? Of als je binnenkort een moeilijk gesprek, via telefoon of beeldbellen moet doen en je wilt deze al een keer geoefend hebben. Ook dan kun je nu terecht bij Key to Grip.

Oefenen met een acteur geeft je de mogelijkheid om op een veilige manier te oefenen met verschillend gedrag.

Doordat de acteur handelt vanuit de rol die je hem of haar geeft krijg je feedback op jouw gedrag vanuit die rol.

Veel trainingen liggen nu stil. Wil je toch oefenen bijvoorbeeld met gespreksvoering via telefoon of beeldbellen? Dan is dat nu mogelijk om te doen.

Voor de oefening spreken we door wat je wil leren en wat je doel van het gesprek is. Ook bespreken we welk gedrag de acteur moet neerzetten zodat jij kan oefenen. Dan begint het gesprek.

Een stapje terugdoen, nog een keer oefenen met een andere manier, alles is mogelijk en er kan niets fout gaan. Beter nog je mag het fout doen, juist om te leren.

Dit oefenen hoeft niet veel tijd te kosten, dit kan al binnen 30 minuten geregeld zijn. Vraag naar de tarieven.

Voor organisaties is het mogelijk om een strippenkaart te kopen.

06-42082498

Ik, Roeland Grip, ben zelf de trainingsacteur. Ik werk al jaren als trainingsacteur, coach, docent en trainer op het gebied van communicatie.