Grip op de zaak

Home/Grip op de zaak
Grip op de zaak 2017-03-19T12:04:37-04:00

Key to Grip Coaching en training

SAM_1309

 

 

Key to Grip biedt Coaching en Training om communicatie en samenwerking in bedrijven te verbeteren, ontwikkeling van individuen te begeleiden, voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Ik begeleid individuele medewerkers en teams op tal van onderwerpen met tal van technieken. Het kan met TTISI drijfveren- en gedragsprofielen als basis, door middel van technieken uit het improvisatietheater als er met teams gewerkt wordt of bij individuele coaching door middel van hypnosetechnieken, IEMT (Integral Eyemovement Therapy) en RET.

Ik laat mensen nadenken en werken aan  uitdagingen,  de overtuigingen en de verantwoordelijkheid die je hebt voor je eigen situatie.

Met andere woorden:

Hoe krijg je (weer) grip op de (werk)situatie, als team of als individu.

Een paar kernwoorden: doelgericht, no-nonsense,  concreet, niet zweverig maar wel ‘out of the box’ denkend.

Key to Grip werkt voor verschillende soorten organisaties en heeft onder meer de volgende diensten:

1  Teambuilding

2 Teamcoaching en training

3. Individuele coaching

4. Integral Eyemovement Therapy (IEMT)

Op een creatieve maar concrete manier helpt Key to Grip bij het oplossen van problemen en bij het verder uitbouwen van wat al goed gaat.

Ik hoop hiermee je nieuwsgierigheid te hebben opgewekt.  Het spreekt vanzelf dat ik graag met je in contact kom om in het algemeen over mogelijkheden te praten of om een specifieke (bedrijfs-)situatie te bespreken.