Gedragsstijlen

Home/O-Gedrag/Drijfveren/Gedragsstijlen
Gedragsstijlen 2017-03-19T12:04:37-04:00

Schermafbeelding 2014-09-26 om 10.20.38In de meeste situaties is het verschil tussen goed en slecht functioneren, tussen plezier in het werk en demotivatie, te verklaren vanuit ons gedrag. Om succesvol te zijn, te blijven of te worden in een bepaalde functie, zal ons eigen gedrag moeten passen bij het gedrag dat nodig is om de betreffende functie goed te kunnen vervullen. Automatisch volgt dan de vraag: hoe maken we gedrag inzichtelijk?

TTISI gedragsanalyses verschaffen een betrouwbaar en objectief beeld van zowel het natuurlijke gedrag, als het gedrag dat u als reactie op de omgeving vertoont.

U krijgt onder andere inzicht in gedragseigenschappen, de manier van communiceren, de ideale werkplek, de aandachtspunten en de sleutels voor leidinggevenden om  te komen tot succesvoller managen en motiveren.

TTISI legt de nadruk op de uniciteit van ieder individu. Dat wil zeggen: iedere analyse levert een unieke rapportage op die uitgaat van de individuele gedragskenmerken. Dat maakt deze analyse tot hét instrument bij uitstek om meer rendement uit eigen talent te halen. Zowel het individu als de organisatie profiteren van het inzicht dat een TTISI-Gedragsanalyse verschaft. Medewerkers vinden in hun gedragsanalyse een hulpmiddel om een grotere persoonlijke effectiviteit te bereiken. De organisatie heeft een sleutel in handen tot effectief people management en plukt de vruchten in de vorm van gemotiveerde medewerkers die op hun taak berekend zijn.

Voor meer informatie: info@keytogrip.nl of 06-42082498